Städning åt privatpersoner och företag

feja-hemstadning.jpg

HEMstädning

Vill du ha tid och ork till annat? Då kanske hemstädning är något för dig. Allt fler väljer att anlita en professionell städfirma för att utföra städningen i sina hem på regelbunden basis. Vi tar även hand om storstädning, flyttstädning, sanering samt fönstertvätt.

Kom ihåg att du kan utnyttja hushållsavdraget i deklarationen. Du kan även vara berättigad till momsfri socialservice om det har konstaterats att du inte klarar av din vardag utan hjälp.

lokalvård åt företag

Är ert företag i behov av lokalvård?

Vi utför enskilda och fortlöpande lokalvårdsuppdrag hos kunder i alla storlekar och branscher. Vi erbjuder även storstädning, fönstertvätt, golvvård samt sanering. Önskar ni förbrukningsmaterial, torkpapper eller kaffe, te och färsk frukt till personalen löser vi även detta.

På Feja tycker vi att det är viktigt att kunden står i fokus och får bästa möjliga lösning. Därför är vi måna om att vår städning är professionell och servicen är av hög kvalitet.

Inom lokalvården används biotekniska medel och till stor del miljömärkta produkter.

Vi kommer gärna förbi för att skräddarsy en offert till er.

fönstertvätt

Rena fönster är lika viktigt som en ren lokal. Vi tvättar fönster i hus och lägenheter, kontor, butikslokaler, kyrkor, skolor. Har du fönster som är i behov av att tvättas?

Golvstädning

En väl utförd golvvård är en investering som lönar sig! Rena och blanka golv underlättar den dagliga städningen. Ett välskött golv ger även ett professionellt intryck av ditt företag.

Vi har specialistkunskap för att ta hand om alla typer av golv.

Städmaterial och -medel

Vi har ett brett sortiment av miljöanpassade städmaterial och - produkter för alla delar av rengöring. Rätt städmaterial och -medel underlättar städningen och du får ett snabbt resultat.

Vår sakkunniga personal hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för just dig.

hygienpapper

Hos oss hittar du hygienpappersprodukter och -lösningar för offentliga toaletter, industri, livsmedelshantering och hemmet.

I vårt sortiment finns wc-papper, pappershanddukar, torkrullar, hushållspapper, industripapper, servetter och systempapper. Allt papper är Svanenmärkt.

Försäljning och uthyrning av maskiner

Ibland behöver man lite extra hjälp för att underlätta arbetet och då finns dessa maskiner till försäljning samt uthyrning hos oss:

  • dammsugare

  • matt- och möbeltvätt

  • singelskur

  • vattensug

  • högtryckstvätt (endast försäljning)

  • kombimaskin (endast försäljning)

  • sopmaskin (endast försäljning)