Den ledande aktören inom lokalvård på Åland

 

1983 grundade Kyösti Saine bolaget Ålands Företagshygien som i huvudsak utförde olika uppdrag inom lokalvård. Företaget ändrade namn till Ab Feja Oy 1996 och är nu verksam inom flera branscher på Åland.

 

Vår affärsidé

Fejas affärsidé är att leverera många produkter och tjänster till samma kund. Det skall vara enkelt och okomplicerat för kunden att beställa av oss, vare sig det gäller städtjänster, material, foodservice eller inredning. Vi är verksamma i Möckelö där vår mångsidiga butik ligger.

Feja är ett välkänt namn på Åland. Efter lång tid i städbranschen har vi det som krävs för att ge kunderna professionell service. Om det så gäller lilla kontoret eller stora industrin.

Feja är återförsäljare och samarbetspartner åt ett flertal marknadsledande företag och erbjuder ett stort sortiment av städmaskiner, städmaterial samt förbrukningsmaterial till företag, industri, offentlig sektor och privatpersoner. Vi handlar av certifierade leverantörer som tänker på miljön i hela processen från tillverkning till leverans.

Genom Feja kan du köpa allt det du behöver i köket, restaurangen och i matsalen. Sortimentet omfattar bland annat livsmedel, utrustning och förbrukningsvaror. En av fördelarna är att du får allt i en och samma leverans och du behöver bara lägga en beställning.

2012 flyttade Feja till Möckelö och utökade då butiken att även omfatta inredning. Vi är stolta över vår fina inredningsbutik dit man gärna får komma för att få inspiration till det egna hemmet.