Den ledande aktören inom lokalvård på Åland

 

1983 grundade Kyösti Saine bolaget Ålands Företagshygien som i huvudsak utförde olika uppdrag inom lokalvård. Företaget ändrade namn till Ab Feja Oy 1996 och är nu verksam inom flera branscher på Åland.

 

Vår affärsidé

Fejas affärsidé är att leverera många produkter och tjänster till samma kund. Det skall vara enkelt och okomplicerat för kunden att beställa av oss, vare sig det gäller städtjänster, material, grossistprodukter eller inredning. Vi strävar hela tiden efter en hög kvalitet och en god kundservice. Vi är verksamma i Möckelö där vår mångsidiga butik ligger men du ser oss också mycket ute på fältet.

Din städspecialist

Feja är ett välkänt namn på Åland, främst förknippat med vår städservice. Efter lång tid i städbranschen har vi det som krävs för att ge kunderna professionell service. Vi har mycket kunskap inom såväl lokalvård som medel och material. Vi strävar hela tiden efter att ge kunden ett perfekt resultat. Om det så gäller lilla kontoret eller stora industrin. Vi värnar om miljön och strävar hela tiden efter att lämna så små avtryck i miljön som möjligt.

Feja är återförsäljare och samarbetspartner åt ett flertal marknadsledande företag och erbjuder ett stort sortiment av städmaskiner, städmaterial samt förbrukningsmaterial till företag, industri, offentlig sektor och privatpersoner. Vi handlar av certifierade leverantörer som tänker på miljön i hela processen från tillverkning till leverans.

Grossist

Genom Feja kan du köpa allt det du behöver till köket, restaurangen och i matsalen. Sortimentet omfattar bland annat livsmedel, utrustning och förbrukningsvaror. En av fördelarna är att du får allt i en och samma leverans och du behöver bara lägga en beställning. Dessutom kan vi hjälpa dig med att inreda din restaurang eller matsal. Vi har allt från fina hushållspappershållare till mysiga lyktor och blommor (både äkta och oäkta).

För att du ska få så färska matvaror som möjligt har vi inget eget lager utan när varorna anländer till oss sorterar vi dem och levererar dem direkt till dig. Du får färska varor och vi minskar på matsvinnet!

Inredningsbutik

Det började som en städbutik, utbudet ökade sakta men säkert och när vi flyttade till Möckelö år 2012 fick även inredningen flytta in. Idag är inredningen en stor del av butiken men långt ifrån allt. Vi har skapat ett hem i vår butik där både personal men också kunder trivs att spendera sin tid. Utöver inredning finns i princip det mesta du behöver till ett hem så som hygienartiklar, torkpapper, sorteringskärl, städmedel och redskap, dammsugare och mycket mer. Vår vision är att du ska hitta allt du behöver i en och samma butik. Det ska vara enkelt och bekvämt att handla! Inredningen försöker vi hålla unik med få exemplar av varje vara. Vi vill att du som kund ska få det där lilla extra som passar till just ditt hem och som ingen annan har. Vi är mycket stolta över vår fina butik och duktiga personal. Du är varmt välkommen in för att få inspiration eller investera i något nytt till ditt hem!