Städning åt privatpersoner och företag

 

På Feja tycker vi att det är viktigt att kunden står i fokus och får bästa möjliga lösning. Därför är vi måna om att vår städning är professionell och servicen är av hög kvalitet. Inom lokalvården används biotekniska medel och till stor del miljömärkta produkter. Vi kommer gärna förbi för att skräddarsy en offert till er.

 

lokalvård.jpg

är ni i behov av lokalvård?

LOKALVÅRD FÖR FÖRETAG

Vi utför enskilda och fortlöpande lokalvårdsuppdrag hos kunder i alla storlekar och branscher. Vi erbjuder även storstädning, fönstertvätt, golvvård samt sanering.

frukt

Det där lilla extra

NÅGOT ANNAT?

Önskar ni förbrukningsmaterial, torkpapper eller kaffe, te och färsk frukt till personalen löser vi även detta.

hemstädning

Vill du ha tid&ork till annat?

HEMSTÄDNING

Allt fler väljer att anlita en professionell städfirma för att utföra städningen i sina hem på regelbunden basis. Vi tar även hand om storstädning, flyttstädning, sanering samt fönstertvätt.

kom ihåg!

HUSHÅLLSAVDRAG

Kom ihåg att du kan utnyttja hushållsavdraget i deklarationen. Du kan även vara berättigad till momsfri socialservice om det har konstaterats att du inte klarar av din vardag utan hjälp.

golv

en investering som lönar sig

GOLVSTÄDNING

Rena och blanka golv underlättar den dagliga städningen. Ett välskött golv ger även ett professionellt intryck av ditt företag. Vi har specialistkunskap för att ta hand om alla typer av golv.

fönster

behöver dina fönster tvättas?

FÖNSTERTVÄTT

Rena fönster är lika viktigt som en ren lokal. Vi tvättar fönster i hus och lägenheter, kontor, butikslokaler, kyrkor, skolor. Har du fönster som är i behov av att tvättas? Ring oss!

städa

det ska vara lätt att städa!

STÄDMATERIAL- OCH MEDEL

Vi har ett brett sortiment av miljöanpassade städmaterial och - produkter för alla delar av rengöring. Rätt städmaterial och -medel underlättar städningen och du får ett snabbt resultat.

papper

allt papper är svanenmärkt

HYGIENPAPPER

Vi har hygienpappersprodukter och -lösningar för offentliga toaletter, industri, livsmedelshantering och hemmet. I vårt sortiment finns wc-papper, pappershanddukar, torkrullar, hushållspapper, industripapper, servetter och systempapper samt dispensers.

vp930.jpg

vilken maskin behöver du?

FÖRSÄLJNING AV MASKINER

Dessa maskiner har vi till försäljning; dammsugare, kombimaskin, sopmaskin, matt- och möbeltvätt, singelskur & vattensug.

maskin

UTHYRNING AV MASKINER

Ibland behöver man lite extra hjälp för att underlätta arbetet och då finns dessa maskiner till uthyrning hos oss: matt- och möbeltvätt, singelskur & vattensug